SE KAMPANJER!
Pil til høyre

SJEKKPUNKT-VERKSTED

Bilpartner er også tilsluttet verkstedskjeden Sjekkpunkt, og har derfor bred erfaring og kompetansetilgang også på andre bilmerker.

SERVICE

Alle biler krever ulik service avhengig av bilmodell, bruk og kilometerstand. Det er svært viktig at bilfabrikantenes krav til serviceintervaller overholdes og at godkjente smøremidler benyttes.

Dette er spesielt viktig for at nybilgarantien skal gjelde samtidig som det påvirker verdifallet på bilen din positivt!

EU-KONTROLL

Det er ditt ansvar som bileier å påse at bilen din er EU-kontrollert og godkjent innen fristen. Alle person- og varebiler eldre enn 4 år skal kontrolleres hvert andre år, og må være godkjent innen fristen!

Vi utfører EU-kontroll på alle bilmerker til fast pris (kr. 990,- inkl. mva.)

RIMELIG SERVICE TIL BILER ELDRE ENN FEM ÅR!

Når en bil blir eldre enn fem år faller garantien bort. Derfor har vi utviklet et spesialtilbud vi kaller Økonomiservice. Ta kontakt for tilbud, så finner vi en time som passer! (Kr. 3490,- inkl. MVA for 20-punktsjekk inkludert skifte av motorolje(inntil 5L.), oljefilter og etterfylling av spylervæske.)

Oppfølging mellom verkstedbesøk

Som kunde hos oss ønsker vi at du skal føle deg ivaretatt. Vi passer på når det er tid for gjennomføring av service og EU-kontroll, og kontakter deg for påminnelse.

Delelager

Vi skaffer deler etter ditt ønske. I tillegg til originale bildeler til Mazda, Citroën, Jeep, Suzuki, JAC og Isuzu skaffer vi alt av uoriginale slitedeler gjennom vår verkstedkjede Sjekkpunkt.

Som GS Partner-verksted tilbyr vi også deler til BMW fra den største leverandøren i Norge.