VELG BLANT VÅRE BILMERKER

Bilpartner er merkeforhandler for Citroën, Mazda, Suzuki, Jeep og Isuzu. Ved å føre fem bilmerker som utfyller hverandre godt føler vi oss trygge på at du vil finne en bilmodell som passer deg og dine behov! Se utvalget vårt, og ta gjerne kontakt om du vil vite mer.

D-MAX Pickup

Pris fra kr. 313 742,- (eks.mva)

En av Norges mest solgte pickuper de siste årene, Isuzu D-MAX 4×4 kommer nå i ny utgave med mer utstyr, til en enda lavere pris. Bilen har blitt utstyrt med en ny egenutviklet motor, som er klassens mest effektive. D-MAX Pickup 4×4 har ny 6-trinns automatgirkasse, og nytt bakhjulsoppheng for bedre sikkerhet ved tung last. I tillegg er nye D-MAX Pickup 4×4 raskere og sterkere – både med og uten last.

D-Max Magnum Edition

Pris fra kr. 333 742,- (eks. mva)

Med Magnum Edition får du nye D-MAX med enda mer utstyr. Magnum Edition inkluderer frontbøyle, mountain top roll cover, veltebøyle, vindavvisersett og panserbeskyttelse, i tillegg til alt annet utstyr som kommer med nye D-MAX. D-MAX har ny 6-trinns automatgirkasse, og nytt bakhjulsoppheng for bedre sikkerhet ved tung last. I tillegg er nye D-MAX raskere og sterkere – både med og uten last.

Arctic Trucks

Pris fra kr. 373 249,- (eks. mva)

Arctic Trucks – ombyggingen vil gi deg mye høyere bakkeklaring og bedre veigrep. Kjøreegenskapene til en ombygd Arctic Trucks er like gode som standard bil på vanlig vei. I tillegg har bilen din klart forbedrede komfort og ytelse på dårlig vei og i terrenget. De større dekkene vil gi deg et lavere marktrykk, og ved å senke dekktrykket kan du få ytterligere forbedring av flyteevne på sand, snø og i søle. 

For mer informasjon, se Isuzus egne nettsider

Vitara 4X4

Pris fra kr. 339 900,-

Kjempesuksessen Vitara 4×4 kommer med nye avgiftsgunstige og sportslige 140HK Boosterjet Turbo bensinmotorer. De nye kraftfulle turbomotorene gir deg fantastiske kjøreegenskaper i kombinasjon med lavt forbruk! Nyeste generasjons 4x4 med ALLGRIP-teknologi. Panorama soltak. Tilgjengelig med både automat- og manuellgir. 


Swift 4x4 Hybrid

Pris fra kr. 234 900,-

Swift 4×4 er en av Norges mest solgte småbiler og den nye modellen kommer med en hybridmotor som sørger for enda lavere forbruk og CO2-utslipp. Dette gjør nye Swift til en avgiftsvinner – noe som gjenspeiles i den lave prisen. Firehjulstrekk er en selvfølge og modellen lanseres med en rekke nyheter som bl.a. filvarsling, Adaptiv Cruise Control, Bakkestart-assistent, ryggekamera og DAB+ radio. Med tøft design, gode kjøreegenskaper og firehjulstrekk er nye Swift 4×4 Hybrid som skapt for norske forhold! 

Ignis SUV 4x4 Hybrid

Pris fra kr. 224 900,-

Ignis er en helt nyskapende kompakt SUV og er Suzukis første hybridbil. Med et tøft, høyreist og ikonisk design, er plassen er utnyttet maksimalt! Ignis er en avgiftsvinner med lavt forbruk og utslipp, noe som gjør den til Norges rimeligste firehjulstrekker. Ignis kombinerer et enkelt og stilig eksteriør, med fleksibel funksjonalitet.  Bilen er kompakt, enkel å kjøre og har en form som gir bilen en unik personlighet.  Et moderne hybridssystem sørger for lavt drivstofforbrukt og lavt CO2-utslipp. 

S-Cross SUV 4x4

Pris fra kr. 359 900,-

En helt ny Suzuki S-Cross med ny og sterkere turbomotor på hele 140hk. Nye S-Cross SUV 4×4 er høyere, bredere og har den helt nye BoosterJet turbo bensinmotoren. S-Cross SUV 4×4 har også hele 440 liter bagasjerom, som er klassens største. Firehjulstrekk er standard, og utstyrsnivået svært høyt. Med god fremkommelighet, smart design og sitt sofistikerte utseende, kombinerer Suzuki, design med banebrytende innovasjon.

For mer informasjon, se Suzukis egne nettsider

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid

Nyhet!

Pris fra kr. 399 900,-

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid er Citroëns første ladbare hybrid. Citroën C5 Aircross SUV Hybrid kombinerer alle fordelene med å kjøre elektrisk i hverdagen med forbrenningsmotorens allsidighet og rekkevidde på langtur. Stillegående SUV med 50KM. rekkevidde 100% elektrisk og full landing på under 2 timer. 

Batterigaranti på 8år/160 000 KM. 

C5 Aircross SUV

Pris Fra kr. 309 900,-

CITROEN avdekker nå nye C5 Aircross SUV, en klassisk formet SUV med hjuldiameter på 720mm, et robust og muskuløst design samt en høy bakkeklaring på 230mm. Som ambassadør for Citroën Advanced Comfort® - programmet skiller nye C5 Aircross seg ut som den mest komfortable SUV'en i sitt segment takket være to eksklusive Citroën innovasjoner: Bilens tre separate bakseter kan justeres både fremover og bakover ved hjelp av en glideskinne, de gir mulighet for å justere vinkel på setet og de kan foldes helt ned i gulvet. Dette gjør nye C5 Aircross til den mest modulære og romslige SUV'en i sitt segment. Lastekapasiteten, som varierer mellom 580 til 720 liter. 

Berlingo

Pris fra kr. 359 900,-

Citroën har vært ledende innen flerbruksbiler siden 1996. Nå lanserer vi ny versjon av Citroën Berlingo. Den nyeste modellen har alle kvalitetene til forgjengermodellene, men er modernisert både innvendig og utvendig. Citroën Berlingo er nyskapende både når det gjelder design, tilpasningsmuligheter og praktiske løsninger. Den har tydelige, moderne linjer og leveres i to lengder: Standardversjonen L1 er 4,40 meter lang, mens den nye L2-versjonen er 4,75 meter lang. L2-versjonen leveres både som 5-seter og 7-seter. 

NYE E-BERLINGO MULTISPACE

Pris fra kr. 199 900,- 

Nykommeren E-Berlingo Multispace har selvsagt beholdt den store allsidigheten som vi kjenner fra Berlingo, og som gjør den velegnet til både hverdags-, fritids- og jobbruk. I tillegg kommer alle fordelene ved helelektrisk drift. Den smarte plasseringen betyr at de to litiumion-batteriene ikke tar opp unødig plass verken i kupeen eller bagasjerommet på den nye E-Berlingo Multispace. Med en dokumentert rekkevidde på inntil 170 km (NEDC-syklus) oppfyller E-Berlingo Multispace kundenes transportbehov fullt ut siden statistikken viser at majoriteten av europeiske bilførere kjører under 100 kilometer per dag.

For mer informasjon, se Citroëns egne nettsider

Plug-In Hybrid Renegade og Compass

Nyhet!

Jeep® presenterte Plug-In Hybridmodellene under Geneva International Motor Show 2019. Nå kan du endelig registrere din interesse og bli de første til å få nyhetsbrev om de nye Plug-In Hybridmodellene til Jeep® som vil bli lansert i begynnelsen av 2020.


Wrangler Sahara

Pris fra kr. 680 680,-(vare bi)

Pris fra kr. 1 000 100,-(person bil)

Nye Jeep® Wrangler Sahara er designet for å levere premium off-road og urban opplevelse med fantastiske kvalitetsmaterialer og håndverk. Inspirert av Wrangler arven er Sahara en raffinert kupe med toppmoderne teknologi, nyskapende lagringsplass og eksepsjonell komfort.


Wrangler Rubicon

Pris fra kr. 708 266,-(vare bil)

Pris fra kr. 1 057 100,-(person bil)

Jeep® Wrangler Rubicon er klar for off-road med robuste 32" gjørme- og snø-dekk, 4:1 crawl ratio og lett tilgjengelige brytere for å aktivere 4x4 kapabiliteten. Rubicon er skreddersydd for alle typer terreng og opplevelser.  


Compass Limited

Utsolgt(Plug-In Hybridmodellene vil bli lansert i begynnelsen av 2020)

Elegant og sofistikert bil som tar et nytt steg i SUV segmentet i sin klasse. Jeep® Compass Limited har skinn seter, 7" konfigurerbar instrumentpanel og radio display med Uconnect, signatur LED lys og mange andre premium elementer.


For mer informasjon, se Jeeps egne nettsider

Mazda MX-30

Pris fra kr. 259 900,-

Vær blant de første til å eie Mazda MX-30 First Edition.

Spesialutgaven Mazda MX-30 First Edtion er meget godt utstyrt med bl.a. adaptiv cruise control, head-up display, ryggekamera, Adaptivt LED front- og fjernlys og elektrisk justerbart førersete med minnefunksjon.

Forhåndsreserverer du din bil online nå får du muligheten til å bli en av de første til å kjøpe Mazda MX-30 First Edition. Startpris kr 259 900,-,  inkl. frakt og leveringsomkostninger pålydende 10 900,- levert Drammen.

Ved bekreftelse av din forhåndsreservasjon får du inkl. en ladestasjon for hjemmelading ferdig montert, inkl. i prisen**. (Kundeverdi av 15 950,-). Forhåndsreservasjon gjelder kun frem til 31. mars 2020.

Levering: Fra september 2020


CX-30

Pris fra kr. 334 400,-

Helt nye Mazda CX-30 er en mildhybrid med vakre linjer som en coupe og robuste egenskaper som en SUV. Med dynamisk ytelse, inspirerende kjøreegenskaper, meget god komfort og sikkerhet passer den like godt i byen som på fjellet. Helt nye Mazda CX-30 har blitt tildelt de maksimale fem stjerner i Euro NCAPs sikkerhetstester. Mazda CX-30 leverte meget gode resultater i alle testenes underkategorier - beskyttelse for voksne, barn, fotgjengere og sikkerhetsassistanse. Mazda CX-30 har også vunnet prisen "2019 Golden Steering Wheel" i kategorien "Kompakt SUV" for kjøretøy opptil 4.4 meter. 

CX-5

Pris fra kr. 405 100,-

Mazda CX-5 byr på høye ytelser og stor kjøreglede for både fører og passasjerer. En familievennlig SUV med gjennført kvalitet og god komfort for hele familien.  Menneskesentrert Skyactiv-Teknologi gir deg smidige kjøreegenskaper som matches av videreutviklet KODO - Soul of Motion-design og elegant interiør med japanske sen-tre og Nappa-skinn. Med Mazda CX-5 har vi lykkes med å perfeksjonere kjøreopplevelsen med design, teknologi og kjøreegenskaper. Og vi får bekreftelse i form av pristildelinger. Men vi hviler ikke på laurbærene. Vi vil fortsette å utvikle oss, og det som teller er at våre kunder opplever kjøreglede og eierglede.

MX-5

Pris fra kr. 359 500,-

Mazda MX-5 er designet for store kjøreopplevelser, akkurat som den første opprinnelige modellen. En lettvekts sportsbil med stor smidighet og inspirerende og spennende kjøreegenskaper. Med den lave profilen, bakhjulsdrift og Skyactiv-Teknologi føler du at Mazda MX-5 er en del av deg. Bruk himmelen som tak og nyt følelsen av å kjøre med taket nede.

For mer informasjon, se Mazdas egne nettsider

Finansiering

Vi skreddersyr gode finansieringsløsninger fra flere av de største selskapene.

Lakkbehandling

Når du kjøper ny bil hos oss ønsker vi å gi deg et gunstig pristilbud på lakkbehandling. Et ekstra lag “lakkforsegling” utført av våre dyktige bilklargjørere beskytter mot småriper og falming på en mye bedre måte!

VISSTE DU AT...

vi har Lindesnes’ største bilskadeavdeling og eget dekkhotell?