SE KAMPANJER!
Pil til høyre

VELG BLANT VÅRE BILMERKER

Bilpartner er merkeforhandler for Citroën, Mazda, Suzuki, Jeep, Isuzu og JAC. Ved å føre fem bilmerker som utfyller hverandre godt føler vi oss trygge på at du vil finne en bilmodell som passer deg og dine behov! Se utvalget vårt, og ta gjerne kontakt om du vil vite mer.

Nye D-MAX

Pris fra kr. 499 900,- (inkl.mva)

Bilen er tøffere, sterkere, raskere og mer robust enn noen sinne. Dette er en bil som er en fryd å kjøre. På innsiden har bilen fått helt nytt interiør, med førsteklasses materialer og detaljer som for eksempel: Nye skinnseter, førersetet kan justeres i 8-retninger og 9″ infotaintment skjerm.

Nye D-MAX er også fullspekket med sikkerhetsutstyr. Alt fra Adaptiv Cruise kontroll, autobrems, filskiftevarsler, ESP, ryggevarsler, bakkestartassistent og mye mer.

Med nye D-MAX har du 800 mm vadedybde. Kom deg enkelt frem dit du skal!

Tilhenger vekt 3500 kg.

D-MAX Trooper Edition

Pris fra kr. 529 900,- (inkl.mva)

I Trooper Edition får du praktisk utstyrpakke, bedliner og hardtop i bilens farge.

En av Norges mest solgte pickuper de siste årene, Isuzu D-MAX 4×4 kommer nå i ny utgave med mer utstyr, til en enda lavere pris. Bilen har blitt utstyrt med en ny egenutviklet motor, som er klassens mest effektive. D-MAX Pickup 4×4 har ny 6-trinns automatgirkasse, og nytt bakhjulsoppheng for bedre sikkerhet ved tung last. I tillegg er nye D-MAX Pickup 4×4 raskere og sterkere – både med og uten last.

D-Max Magnum Edition

Pris fra kr. 529 900,- (inkl. mva)

Med Magnum Edition får du nye D-MAX med Norges tøffeste utstyrpakke. Magnum Edition inkluderer Veltebøyle, mountain top roll cover, vindavvisersett og panserlist, i tillegg til alt annet utstyr som kommer med nye D-MAX. D-MAX har ny 6-trinns automatgirkasse, og nytt bakhjulsoppheng for bedre sikkerhet ved tung last. I tillegg er nye D-MAX raskere og sterkere – både med og uten last.

Arctic Trucks

Pris Tillegg- Arctic Trucks 33"- kr.92 310,-  og Arctic Trucks 35"- kr. 230 277,-

Markedets heftigste pick-up!! Arctic Trucks – ombyggingen vil gi deg mye høyere bakkeklaring og bedre veigrep. Kjøreegenskapene til en ombygd Arctic Trucks er like gode som standard bil på vanlig vei. I tillegg har bilen din klart forbedrede komfort og ytelse på dårlig vei og i terrenget. De større dekkene vil gi deg et lavere marktrykk, og ved å senke dekktrykket kan du få ytterligere forbedring av flyteevne på sand, snø og i søle. 

For mer informasjon, se Isuzus egne nettsider

ACROSS 4X4 Plug-in Hybrid

Pris fra kr. 616 900,-

Suzuki Across får terningkast 6 i VGs samletest av 8 Plug-in-Hybridbiler.  

ACROSS 4X4 er en robust og sporty SUV, utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system og med Suzukis elektroniske firehjulsdrift-system «E-Four». ACROSS 4X4 er en kompromissløs, fullverdig og moderne SUV. 

ACROSS 4×4 Suzukis flaggskip, vil du få med 4×4 og automatgir inkludert i prisen! 

En elektrisk rekkevidde på hele 75 kilometer. 

I kjernen av plug-in hybrid-systemet er det to kraftige elektrisk motorer som gir et kraftig dreiemoment i lav hastighet, kombinert med en sterk 2,5 liters motor for rask akselerasjon for høyere hastigheter. Denne kombinasjon av en 2,5 liters bensinmotor og to elektriske motorer på henholdsvis 134kW og 40kW, får ACROSS en motoreffekt på hele 306HK. Bilen akselerer fra 0-100 på kun 6 sekunder!

Bagasjeplass 500L.

Vitara 4X4 Fullhybrid

Pris fra kr. 432 200,-

Kjempesuksessen Vitara 4×4 kommer med nye avgiftsgunstige og sportslige 140HK Boosterjet Turbo bensinmotorer. De nye kraftfulle turbomotorene gir deg fantastiske kjøreegenskaper i kombinasjon med lavt forbruk! Nyeste generasjons 4x4 med ALLGRIP-teknologi. Panorama soltak. Tilgjengelig med både automat- og manuellgir. 


Swift 4x4 Hybrid

Pris fra kr. 291 800,-

Swift 4×4 er en av Norges mest solgte småbiler og den nye modellen kommer med en hybridmotor som sørger for enda lavere forbruk og CO2-utslipp. Dette gjør nye Swift til en avgiftsvinner – noe som gjenspeiles i den lave prisen. Firehjulstrekk er en selvfølge og modellen lanseres med en rekke nyheter som bl.a. filvarsling, Adaptiv Cruise Control, Bakkestart-assistent, ryggekamera og DAB+ radio. Med tøft design, gode kjøreegenskaper og firehjulstrekk er nye Swift 4×4 Hybrid som skapt for norske forhold! 

Ignis SUV 4x4 Hybrid

Pris fra kr. 275 900,-

Ignis er en helt nyskapende kompakt SUV og er Suzukis første hybridbil. Med et tøft, høyreist og ikonisk design, er plassen er utnyttet maksimalt! Ignis er en avgiftsvinner med lavt forbruk og utslipp, noe som gjør den til Norges rimeligste firehjulstrekker. Ignis kombinerer et enkelt og stilig eksteriør, med fleksibel funksjonalitet.  Bilen er kompakt, enkel å kjøre og har en form som gir bilen en unik personlighet.  Et moderne hybridssystem sørger for lavt drivstofforbrukt og lavt CO2-utslipp. 

S-Cross SUV 4x4

Pris fra kr. 441 500,-

En helt ny Suzuki S-Cross med ny og sterkere turbomotor på hele 140hk. Nye S-Cross SUV 4×4 er høyere, bredere og har den helt nye BoosterJet turbo bensinmotoren. S-Cross SUV 4×4 har også hele 440 liter bagasjerom, som er klassens største. Firehjulstrekk er standard, og utstyrsnivået svært høyt. Med god fremkommelighet, smart design og sitt sofistikerte utseende, kombinerer Suzuki, design med banebrytende innovasjon.

For mer informasjon, se Suzukis egne nettsider

Nye C5 X Plug-in hybrid

Nyhet!

Pris fra kr. 584 900,-

Nye Citroën C5 X er elegant som en sedan, dynamisk som en stasjonsvogn og høyreist som en SUV. Med Citroën Advanced Comfort® kan du slappe helt av i en kupé som gir deg en ordentlig lounge-følelse. Den avanserte teknologien i nye nye Citroën C5 X gjør det enklere å kjøre bil. Blant annet har den funksjoner for delvis selvkjøring og et nytt kommunikasjonsgrensesnitt bestående av en 12-tommers HD-berøringsskjerm med mulighet for talestyring. Den nye Citroën C5 X fås som ladbar hybrid.

NYE C4 OG NYE Ë-C4 - 100% ELEKTRISK

VG sier denne bilen er et "Røverkjøp"

Pris fra kr. 359 900,- 

Nye ë-C4 blander teknologi og moderne elektrisk mobilitet for en unik kjøreopplevelse. Avansert komfort. Smarte innovasjoner. En fargerik bilopplevelse. Smart kjørehjelp. Nye ë-C4 - 100% elektrisk sikrer deg en lydløs og enkel elektrisk opplevelse, både dynamisk og rolig. 

  • 115KW / 156hk motor,
  • 260Nm dreiemoment tilgjengelig umiddelbart,
  • Opptil 80% lading på 30 minutter* for en rekkevidde på opptil 415 km,
  • Batterigaranti i 8 år eller 160 000 km for 70% av lade kapasiteten.

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid

Pris fra kr. 549 900,-

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid er Citroëns første ladbare hybrid. Citroën C5 Aircross SUV Hybrid kombinerer alle fordelene med å kjøre elektrisk i hverdagen med forbrenningsmotorens allsidighet og rekkevidde på langtur. Stillegående SUV med 50KM. rekkevidde 100% elektrisk og full landing på under 2 timer. 

Batterigaranti på 8år/160 000 KM. 

e-Jumpy

Pris fra kr. 506 900,-(uten mva.)

Pris fra kr.633 025,-(inkl. mva.)

Citroën ë-Jumpy – 100 % ëlektrisk fås med batteri på 75 kWh som gir 330 km WLTP rekkevidde.
Batteriet leveres med en kapasitetsgaranti på 70 prosent i 8 år eller 160 000 km.

Spreke kjøreytelser og høy kjørekomfort- motoreffekt på 136 hk (100 kW) og dreiemoment på 260 Nm. 

lastevolum fra 4,6 til 6,6 m3. Nyttelast på inntil 1275 kg. Lastelengde på inntil 4 m med Moduwork.

Vegglader på 11 kW: fra 4 timer og 45 minutter til 7 timer og 30 minutter avhengig av batteristørrelse.

 

Berlingo

Pris fra kr. 291 900,-(uten mva.)

Pris fra kr. 355 517,-(med mva.)

Citroën har vært ledende innen flerbruksbiler siden 1996. Nå lanserer vi ny versjon av Citroën Berlingo. Den nyeste modellen har alle kvalitetene til forgjengermodellene, men er modernisert både innvendig og utvendig. Citroën Berlingo er nyskapende både når det gjelder design, tilpasningsmuligheter og praktiske løsninger. Den har tydelige, moderne linjer og leveres i to lengder: Standardversjonen L1 er 4,40 meter lang, mens den nye L2-versjonen er 4,75 meter lang. L2-versjonen leveres både som 5-seter og 7-seter. 

For mer informasjon, se Citroëns egne nettsider

Jeep Avenger

Pris fra kr. 349 900.- KAMPANJE!!  FASTRENTE OG SERVICEAVTALE I 3 ÅR.

Under lanseringen av den første 100% elektriske bilen fra Jeep var vi overbeviste om at Avenger ville bli en suksess. Nå er den kåret til årets bil 2023, og er klar til å redefinere fremtidens mobilitet og sette en ny standard for små SUV’er med ekte Jeep fremkommelighet.  Jeep Avenger kommer med en helelektrisk motor med 156 hk (115 kW). Med kombinert kjøring får du en rekkevidde opp til 400 km. Bilen er utstyrt med seks ulike kjøremoduser tilpasset ulike forhold og terreng. Du kan velge mellom Eco, Normal, Sport, Sand, Mud og Snow.

Wrangler 4xe - Plug-in-Hybrid

Pris fra kr. 1 044 900,-

Nye 4xe Plug-in Hybrid Wrangler løser hverdagens utfordringer med opptil 380 hk kombinert effekt og 0–100 km/t på 6,4 sekunder. Elektrifisering gir 4xe Plug-in Hybrid Wrangler enda bedre ytelse. Den er kraftigere, har ekstremt gode egenskaper ved kjøring i vannet, og er fortsatt en kompromissløs bil i terrenget takket være maksimalt dreiemoment ved lavt turtall. 

Med e-Coasting-funksjonen forvandles den kinetiske energien som produseres mens du bremser, reduserer hastigheten og triller, til energi som kan brukes igjen.

Nye Compass Plug-In Hybrid 4xe

Pris fra kr. 584 900,-

Jeep Compass 4xe er elektriske ladbare hybrid med firehjulstrekk. De er utstyrt med en bensinmotor som driver forhjulene og en elektrisk motor som driver bakhjulene, hvilket gir den bedre offroadegenskaper. De to motorene arbeider sammen og bilen styrer dem automatisk. Den elektriske motoren drives av et batteri på 11,4 kW, som lades opp under kjøring ved hjelp av regenerativ bremsing og kan lades eksternt fra strømnettet. Med batteriet kan bilen fungere som et helelektrisk kjøretøy i opptil 50 km når batteriet er fullt oppladet. Hvis det er lite strøm igjen på batteriet, kobles bensinmotoren automatisk inn for å lade batteriet opp igjen under kjøringen, og sikrer på denne måten at 4xe-driften er tilgjengelig hele tiden. 


Gladiator

Pris fra kr. 859 900,-(vare bil)

Pris fra kr. 1 399 900,-(Person bil)

En av bilens stjerner er en 3,0 liters V6 Multijet dieselmotor med 264hk som gir klasseledende ytelse. Det utrolige dreiemomentet på 600 Nm venter på deg allerede ved 1400 o/min. Du får også den velkjente Jeep®-firehjulsdriften som passer perfekt sammen med den åttetrinns automatiske girkassen. 

Gladiator har mer enn 65 aktive og passive sikkerhetssystemer.  Jeep® Gladiator kan til og med gi en luftig opplevelse. De forskjellige kombinasjonene av frontrute og tak lar deg velge mellom tre konfigurasjoner: Hard top med tre paneler, kalesje og helt uten tak. Nyt maksimal frihet uansett vei og sesong. 


For mer informasjon, se Jeeps egne nettsider

For mer informasjon, se Mazdas egne nettsider

JAC e-JS4

Pris:- fra kr. 299 900,- Kampanje pris!!

Hel elektrisk SUV fullspekket med kvalitetsfølelse og utstyr.
Rekkevidde:- 433-588 km. (WLTP kombinert/urban).

 


For mer informasjon, se JACs egne nettsider

Finansiering

Vi skreddersyr gode finansieringsløsninger fra flere av de største selskapene.

Lakkbehandling

Når du kjøper ny bil hos oss ønsker vi å gi deg et gunstig pristilbud på lakkbehandling. Et ekstra lag “lakkforsegling” utført av våre dyktige bilklargjørere beskytter mot småriper og falming på en mye bedre måte!

VISSTE DU AT...

vi har Lindesnes’ største bilskadeavdeling og eget dekkhotell?

Kontaktskjemaet er midlertidig ute av drift. Send oss en e-post på

post@mandal-bilpartner.no